Webinar

7 Cruciale fouten in een website

En hoe je ze kunt voorkomen!

Gratis webinar – Maandag 2 november om 20.00 uur.
Over 7 fouten in je website, die bijna iedereen maakt. Wat de gevolgen zijn. En wat je wel moet doen om je website zichtbaar en super aantrekkelijk te maken voor je publiek.

Waarom een website? Dat is de eerste vraag die ik stel als iemand een website wil. Dit is meestal het antwoord:

“Aanwezig zijn op internet”
“Met een website ben ik in elk geval vindbaar”
“Als ze meer over me willen weten, kan ik ze doorverwijzen naar mijn website”

Na doorvragen blijkt dat het wel een wens is om klanten aan te trekken met hun website. Dat het zelfs heel fijn zou zijn! Maar er is weinig vertrouwen dat dit ook echt met een website gaat lukken.

De gedachte is vaak dat klanten aantrekken met je website maar voor een kleine groep ondernemers is weggelegd. En dat je daar enorm veel tijd, geld en energie in moet steken.

Helemaal niet waar!

Ook jij kunt klanten aantrekken met je website. Dat hoeft niet veel tijd, geld en energie te kosten. Het heeft alleen wel een andere mindset nodig en wat simpele aanpassingen.

In dit webinar deel ik de cruciale fouten die bijna iedereen maakt. Wat je kunt doen om ze te voorkomen. Of als je al een website hebt, hoe je ze kunt herstellen. Er valt veel meer uit je website te halen, dan je denkt.

Meld je aan
Laat je naam en e-mailadres achter op deze pagina. Je ontvangt dan direct een mail met de inloggegevens voor het webinar van maandag 2 november. Kun je niet, maar ben je wel nieuwsgierig? Meld je dan wel aan. Er komt een opname die ik met je zal delen.

Op je zichtbaarheid!

Miranda Kruse

Ja, ik doe mee

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.