Ik vind jouw bedrijf geweldig

MASTERCLASS

Eén blije klant is meer waard, dan alle mensen op je e-maillijst!

Hoe zou je het vinden dat klanten uit zichzelf bij je aankloppen? Dat het je geen enkele moeite kost om klanten aan te trekken?

Geen marketingacties bedenken om onder de aandacht te komen.
Niet elke dag actief op sociale media om zichtbaar te zijn.
Niet langer moeilijke verkoopgesprekken voeren voor nieuwe klanten.

Ze bellen jou!
Zou dat niet heerlijk zijn?

Je zou meer tijd hebben om bezig te zijn met je vak. Om nieuwe ideëen uit te werken. Om klanten te geven wat ze nodig hebben. Om te doen wat je echt graag wilt en waar je goed in bent.

Voor deze masterclass heb ik Mireille Veenhuis van Merkwaardig Verschil uitgenodigd. Zij neemt je mee in de reis van jouw klant. Deze reis laat zien hoe jij van een ‘gewone’ tevreden klant, een enthousiaste klant maakt.

Een klein detail, maar het verschil is goud waard!

Mireille helpt bedrijven in de financiële dienstverlening met sales en een extreem hoge klantbeleving. Maar haar werkwijze is toepasbaar op elk bedrijf.

Met eenvoudige voorbeelden uit de praktijk weet Mireille mij elke keer weer te inspireren. Ook in de masterclass gaat het niet over snelle trucjes of gemaakte verhalen. Het gaat over echtheid en authenticiteit. Oprecht het beste met de ander voor hebben. Daarmee maakt Mireille het verschil.

Maak oprecht en authentiek het verschil bij jouw klanten?
Meld je aan voor de masterclass van 3 juni a.s.. We starten om 10 uur en ronden af om 11 uur.

Geen lange introducties, geen sales, geen kosten. Alleen kennis & inspiratie. Na afloop krijg je een PDF waarmee je direct aan de slag kunt.

Schrijf je in!
Vul je naam en mailadres hieronder in. Je ontvangt een dag voor aanvang een mail met de link naar de masterclass van woensdag 3 juni.

Miranda Kruse

P.S. Lukt het niet om er live bij te zijn? Niet getreurd. Iedereen die zich aanmeld krijgt de opname per mail toegestuurd. Maar live is natuurlijk leuker. Je vragen worden direct beantwoord.

JA, ik doe graag mee met de Masterclass

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.